a mail: subdomains, webftp error

1- subdomains are mapped to /var/www/vhosts/domain.com/domain.com/httpdocs/subdomains/yoursubdomain
this is done automatically by ehcp. you dont need to do anything else.
you may put your files manually on your server or by ftp.
when you login by ftp, you should put your files in httpdocs/subdomains/xxx for example.

2- that is webftp error.
open that settings.inc.php, then add a semicolon at end of that line... thats all.
i tried to connect your server by ssh now, to correct this, i cannot connect..
this error is fixed on ehcp ver. 0.28

3- this depends on many things:
a) are you trying to send from your local server ? or something else ?
b) is the machine you are trying to send mail is in same lan with your server ?
how do you try to send email ?

go to console of your server, tail -f /var/log/syslog
then try to send email,
then look at syslog
- Hide quoted text -

On Tue, Nov 4, 2008 at 12:48 AM, Juan Chaves wrote:

Hello...
I'm sorry to be disturbing you so much, you are really being of great help to me, and I thank you a lot.

These are a couple of questions I hope you still can help me with:

1- I don't know how to link the subdomains towards the corresponding directories, does the script do it automatically or do I need to perform it manually?

I have already noticed that the subdomain adresses are generated automatically in the file VirtualHost Apache, but I don't know if I have to change anything in the panel.

2- When I try to connect to the ftp panel, I get this error:

Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /var/www/vhosts/ehcp/net2ftp/settings.inc.php on line 76
Should I configure any file to avoid this?

3- Mail issue: I can only receive mails but I cannot send them. Do you know why this could be happening?
My ports are open and apparently I can't see any problem.

I'm getting the same error while accesing WebFtp:
Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /var/www/vhosts/ehcp/net2ftp/settings.inc.php on line 76

This is line 76:
$net2ftp_settings["dbname"] = "ehcp";

It have a semicolon at the end of the line, but still not working.
Any ideea?
Bogdan

sory,
please look at one line before,
put semicolon, at end of line 75....
this is fixed in ver . 0.28, which will be released soon...
if you cannot do it, i may fix it by ssh...

general info: in php, it is very usual that the actual error is one line before... such in this case...
(this was related to webftp of ehcp - i.e. net2ftp )

it's working now, thanks!